Publicat en receptes

Pa rodó d’olives i ceba

És un pa inventat que (fins ara) és dels millors que he menjat fet a casa, no només ho dic jo sino tothom que l’ha tastat. Justament per això l’he fet més vegades, si no fos per la falta de temps casi casi el faria cada setmana!!

Ingredients:
– 400 grams farina força
– 100 gr farina de civada (flocs avena triturats)+un grapat sense triturar
– 1 sobre llevat sec
– 275ml aigua tèvia
– Ceba (¾ llauna ceba fregida del mercadona)*
– 10gr de sal
– 5 Olives negres tallades petitones
– sèsam al gust

*Si li poses tot el pot de ceba, has de posar més farina potser 20-30gr més xq sinó queda massa humit

Preparació:
Ho poses tot a la panificadora excepte la ceba i les olives i poses el programa de massa de pasta que dura 14min. A la meitat del programa afegeixes olives i ceba.
Quan acaba el programa poses la massa sobre un paper de forn, li dones forma rodona i ho tapes amb un drap fins que dobli el volum. Encens el forn a 240-250° xq es vagi escalfant.
Un cop ha crescut ho poses al forn a mitja alçada amb calor a dalt i a baix i ho deixes entre 15 i 20 min.
Quan surti el deixes refredar en una reixeta i nyammmm 😀

*Pendent penjar foto!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s